O nama

Dobrodošli u ordinaciju polivalentne stomatologije Ivdent!

Ivdent

Zašto izabrati nas?

Stomatološka ordinacija IVDENT, nalazi se u ulici Vladike Nikolaja 12 u Sremskoj Mitrovici. Bavimo se polivalentnom stomatologijom i za sve ove godine našeg uspešnog rada predstavljamo simbol kvalitetne i napredne stomatologije.

U domenu naših usluga nalazi se:

  • Lečenje bolesti usta i zuba
  • Protetika
  • Dečija stomatologija
  • Ortopedija vilice
  • Parodontologija
  • Oralna hirurgija

U našoj ordinaciji se primenjuje najsavremeniji DAMON SYSTEM fiksnih proteza sa terapijom zgloba i rešavanjem asimetrija lica preko ispravljanja zuba (bez hirurgije). DAMON SYSTEM primenjuje se u SAD kao najnovija i najbolja terapija sa izuzetno blagim silima (malo jačim od fizioloških sila) i najsavremenijim materijalima: titanijum, metali koji pamte i aktiviraju se na određenim temeperaturama u ustima sa laganim trajno elastičnim lukovima.

Proteza koja se radi uz pomoć DAMON SYSTEMA formira se individualno za svakog pojedinca.

U ordinaciji IVDENT velika pažnja poklanja se otkrivanju i lečenju parodontopatije, danas najrasprostranjenije bolesti u ustima (jer je karijes stavljen pod kontrolu), uz primenu stručnog znanja koje proističe iz stalnog praćenja najsavremenijih dostignuća u stomatologiji na seminarima, kursevim i kongresima.

Pacijentu posvećujemo najveću moguću pažnju i vreme.

Posetite nas, pa ćete se i sami uveriti!

Ivdent

Diplome i sertifikati

Dr Ivanka  Jovanović je jedan od najiskusnijih i vodećih sertifikovanih Damon doktora sa pacijentima iz Srbije i inostranstva.

Pijavite se na newsletter listu