Project Category: <span>Stomatološke usluge</span>

Home / Stomatološke usluge
Dečija stomatologija
Project

Dečija stomatologija

Kod dece prvi trajni zubi  počinju se pojavljivati u petoj ili šestoj godini. U idealnom slučaju, ne bi trebalo čekati dugo na posetu stomatologu- što ranije, to bolje. Sticanje navike  dolaska u ranoj dobi, čak i na rutinsku kontrolu smanjuje verovatnoću razvijanja strahova od zubarske stolice i zubara, uopšte. To ih priprema za ulazak u odraslo doba s pozitivnim stavom prema dentalnom zdravlju.

Ortodoncija
Project

Ortodoncija

Svrha ortodoncije je pravilno pozicioniranje zube kako bi se poboljšala  njihova funkcija i izgled. Potreba za ovom terapijom nije samo  zbog  estetskih razloga nego i  zdravstvenih , jer se  smanjuje rizik od karijesa i bolesti desni. Vi ste mogući kandidat za ortodontsku terapiju, ako patite od bilo koje od nabrojanih teškoće...

Paradontologija
Project

Paradontologija

Parodontopatija predstavlja glavni uzrok gubitka zuba u odraslih, ali nažalost sve češće i mlađih osoba.

U borbi protiv parodontopatije najvažnija je preventiva, rano otkrivanje bolesti i redovne posete stomatologu!

Protetika
Project

Protetika

Protetska terapija ima za cilj da nadoknadi izgubljena tkiva I da ublaži posledice koje su nastale gubitkom zuba. Protetska nadoknada uspostavljanjem morfološke i funkcionalne celine sprečava dalje propadanje delova stomatognatnog sistema i poboljšava estetiku lica.

Oralna hirurgija
Project

Oralna hirurgija

Savremena stomatologija odgovarajućim hiruškim postupcima i primenom lokalne anestezije, omogućava bezbolne oralno-hiruške intervencije sa minimalnom traumom okolnih tkiva i retkim postoperativnim komplikacijama.